Леденият парк на София отново отвори врати. Пързалката ще може пак

...
Леденият парк на София отново отвори врати. Пързалката ще може пак
Коментари Харесай

Леденият парк на София отново отвори врати

Леденият парк на София още веднъж отвори порти. Пързалката ще може отново да се употребява гратис от проведени групи възпитаници.

Съоръжението още веднъж е позиционирано в Княжеската градина, покрай Орлов мост. Този път е с изменена форма, обхващаща две необятни алеи. Те са успоредни на бул. „ Васил Левски “, тъкмо против основния вход на Софийския университет.

Пързалката към този момент работи с четири сесии всеки ден. Тя разполага с няколко хиляди чифта кънки, десетки тренажори за образование на деца. На разположение са няколко инструктори и непрестанно здравно обслужване.

Цената на посещаване е 15 лева за една сесия от два часа. Промоцията е годна до отварянето на останалите ледени алеи с стадий 2 от построяването, който се забави заради събитията към монумента. Предвидени са понижения за неведнъж прилагане, а кънките се наемат против 3 лева Билети могат да се купят и онлайн през уеб страницата https://www.icepark.bg/. Оттам може да се изберат мечтаната дата и сесия. Също по този начин могат да заявят кънки чартърен, тренажор или самостоятелен урок с инструктор.

Работното време е всеки ден от 11 до 22 ч с четири двучасови сесии всекидневно: 11 – 13 ч, 14 – 16 ч, 17.00–19  ч и 20 –22  ч с едночасова отмора за разчистване на леда.

Съоръжението може да работи при температури до плюс 18 градуса. То е построено по самодейност „ София – международна столица на спорта “ по модела и с опита на водеща австрийска компания в тази област. Леденият парк е с Коледен базар, където каращите кънки или съпътстващите ги могат да прекарат приятни минути в дните по празниците.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР